Internationaal de Handelsco. van Wenzhousanlo, Ltd 

Zaal 601.block B Hetian de Bouw. yongjiawenzhou van de oubeistad zhejiang, China

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

wenzhou Sanlo international trade co.,ltd

Van goede kwaliteit Ingepaste pvc-Pijpmontage voor verkoop
De goederen van Sanlo zijn zeer concurreren, is de kwaliteit best en met lagere prijs, is het zeer best voor ons bedrijf.

—— Ahmend

Het Sanlobedrijf heeft goede termijnen, is de latere dienst best, werken zij op tijd/hartstocht /serious en snel, houd ik zeer van het!

—— Wahood

Ik ben online Chatten Nu

wenzhou Sanlo international trade co.,ltd

1 2 3 4
wenzhou Sanlo international trade co.,ltd wenzhou Sanlo international trade co.,ltd wenzhou Sanlo international trade co.,ltd wenzhou Sanlo international trade co.,ltd
Fabriek verkoopbureau Vergaderzaal 2 klantenvergaderzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Sanlo
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 50,000-100,000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : < 10%

    Wenzhou SanLo die Co., Ltd uitwisselen werd gevestigd in 2014, wordt het hoofdkwartier van de bedrijfverkoop gevestigd in Yongjia Oubei, die Nieuwe Pudong in Wenzhou genoemd geworden is. Ons bedrijf is nieuwe handelsmaatschappij die het onderzoek en de ontwikkeling, het testen, logistiek combineren als geheel. Wij die „weigeren om een tussenpersoon te zijn, slechts de kwaliteitssupervisor van klanten“ te zijn als ons ontwikkelingsconcept, om betere kwaliteitssupervisie van de klanten van de productenvijand te doen nemen.

     Onze hoofdproducten zijn mechanische verbindingen, pvc-pijpmontage, de bal van de roestvrij staalvlotter, vloeibare zakkleppen en ton-vat kleppen (IBC-klep). Het bedrijf heeft zijn eigen verbindingeninstallatie die, die en samen met de de beroemde pvc-fabrikanten van de pijpmontage, fabrikanten van de vlotterbal en de vloeibare fabrikanten van de zakklep in binnenlandse bekend samenwerken investeren, en wij gingen ook de nationale IOS9000-kwaliteitscertificering over, worden onze producten en technologieën toegepast voor en verkregen een aantal nationale octrooien.

      Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, voeren de belangrijkste zaken naar de gehele wereld uit, hebben wij klanten op diverse gebieden, bevestigd en ook een goede reputatie gehad. Wij hangen altijd eerst het beheersconcept aan „kwaliteit, win-win klant“ en wijden om elke klant te dienen, om het doel van wederzijds voordeel te bereiken en win-win.

Contactgegevens
wenzhou Sanlo international trade co.,ltd

Tel.: 86--13732076078

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)