aboutus

Youyue import&export Co.,Ltd

Youyue import&export Co.,Ltd Youyue import&export Co.,Ltd Youyue import&export Co.,Ltd Youyue import&export Co.,Ltd Youyue import&export Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Aantal werknemers: 200~210
Jaarlijkse omzet: 8 million-10million
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Aangezien een groot fabrikant van pp-r, PE, PE-RT, pp, pvc-u, pijpen en montage evenals elektrokabeldozen, Co. van de de Pijptechnologie van Chongzhou Youyue, Ltd meer dan 40sets van verbindings vormend materiaal en 18 volledig-geautomatiseerde uitdrijvings vormende productielijnen bezit, met een distributinnetwerk dat de meeste delen van de wereld behandelt, speelt het bedrijf een belangrijke rol in plastic markt.

 

 

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De wetenschappelijke en geavanceerde beheerswijze, namelijk het systeem van de algemene managerverantwoordelijkheid onder de leiding van raad van beheer, wordt uitgevoerd door het bedrijf, samen met de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale.

 

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Door de verbetering van talententeam, biedt het bedrijf consumenten zowel de producten van uitstekende kwaliteit als de betere diensten aan.

 

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

In de moderne gestandaardiseerde workshop die meer dan 20.000 vierkante meters behandelt, introduceren wij het geavanceerde automatische CNC uitdrijving en injectie vormen, essentiële onderdelen en controlemateriaal, en gebruiken het recentste technologische proces, om een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 50.000 ton te bereiken en een betrouwbare schaalwaarborg te verstrekken voor de de marktconcurrentie van Youyue.

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 9

Alle grondstoffen komt uit milieuvriendelijke en gezonde producten van Borealis, LG, Sinopec, PetroChina en andere grote ondernemingen, met strikte selectie en kwaliteitsnormen, die zeer klanten verminderen; onderhoud en slijtagetarieven in gebruik, en actief opstelling een model van „groene“ plastic pijpen in China.

China Youyue import&export Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 10

 

 

Geschiedenis

Co. van de de Pijptechnologie van Chongzhouyouyue, Ltd werd opgericht in 2008. Wij concentreren ons op de productie en de distributie van pijpen. Ons bedrijf begon zaken overzee in 2010 en heeft cliënten over de hele wereld gediend. Tot 2021, hebben wij met cliënten van Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Europese Unie, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika samengewerkt.

Dienst

Gebaseerd op het zuidwestengebied van China, hebben wij een reusachtig en volledig marketing de dienstnetwerk voor de wereld opgezet. Volgens de samenwerkingsprincipes van eerlijkheid en eerlijkheid, stabiliteit en betrouwbaarheid en het de dienstconcept „klant eerst, van ganser harte biedt de dienst“, het bedrijf klanten de bevredigende diensten aan vóór, tijdens en na verkoop, die zowel praktisch als pro-actief is. Voorts vestigt het goed strategisch partnerschap met honderden grote en middelgrote binnenlandse ondernemingen om ons een beter merk te maken. Wij hopen met u oprecht samenwerken om u met hoogte te dienen - kwaliteitsproducten en preferentiële prijzen.

Ons Team

Het bedrijf bezit meer dan 30 hogere ingenieurs en 180 deskundige technici, overschrijdt het aandeel van personeel met ondergeschikte universiteitsgraad en hierboven 30%, die paly een belangrijke rol in product R&D, kwaliteitscontrole, klantenservice en andere zeer belangrijke posten.

Contactgegevens